Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Miniblondies med honung och yoghurtglasyr

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Magiskt goda blondies i hälsosam tappning. Fria från vitt socker, ägg och nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla ingredienserna till blondiesarna och knåda ihop till en deg. Klä en sockerkaksform som är ca 10x20 cm med bakplåtspapper. Kleta ut degen i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 5-7 minuter. Lyft ut kakan ur formen och låt den svalna på galler med formen som en kupa över kakan för att den inte ska bli torr.
  3. Blanda yoghurt och honung och bred ut över den svala kakan. Riv apelsinskal över kakan och skär den i 8 bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.