- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Ännu ett recept på pasta och kyckling! Men denna rätt passar för ensamhushåll och matlådor. Grädda då i små aluminiumformar istället. 3 st i varje är lagom tycker jag.
Instruktioner
- Strimla och hacka auberginen. Finhacka lök och vitlök. Bryn lök, aubergine och kycklingfärs i smöret. Krydda med salt, peppar och basilika. Lägg över i en skål och låt svalna. Rör sedan ner parmesan och färskost.
- Tomatsås:
Finhacka lök och vitlök. Fräs i oljan tills löken är blank och genomskinlig. Tillsätt tomatkrosset och sambal oelek. Låt småkoka 20 minuter.
- Dela lasagneplattorna på mitten. Lägg en msk fyllning och rulla ihop. Pensla kanten med äggvita så håller det ihop bättre. Lägg rullarna tätt i en ugnsfast form. Häll över tomatsåsen. Toppa med riven ost.
Gratinera 20 minuter i 150 grader i ugnen.
Publicerat den
23 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar