Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minicupcakes

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Black & white minicupcakes eller vanilj vit-choklad-minimuffins med mörk chokladfrosting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt, rör sedan ned resterande.
  2. Ca 45 st minimuffins pappersformar på ca 3,5 cm i diameter och fyller dem till ung hälften, eller strax över.
  3. Fördela smeten i formarna och grädda på 175 grader i ca 20 minuter.
  4. Rör ner kakaon och hälften av florsockret i det något svalnade smälta smöret, häll i hälften av mjölken och plutta i lite florsocker och mjölk i taget tills frostingen är lagom hård.
  5. Dekorera med nonstop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.