Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minifrittata med sparris och spenat

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Recept på italiensk omelett till buffébordet. Bjud dem varma eller kalla.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg smorda muffinsformar av papper eller tillklippta smorda bakplåtspapper som du skrynklat ihop lite först och sedan vecklat ut i muffinsformen. Vispa ihop ägg och mjölk. Blanda i 1 ½ dl riven parmesanost. Salta och peppra. Häll smeten i formarna och grädda i cirka 12-15 minuter tills omeletterna puffar upp och får lite färg. Ta ut och låt svalna. Stek sparrisbitarna lätt så de får lite färg och fortfarande är spänstiga. Salta lätt. Stek spenaten hastigt i lite olja och salta och peppra lätt. Toppa omeletterna med det gröna samt resten av parmesanen och dra några varv med pepparkvarnen. Äts kalla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.