Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minikrustader med kyckling

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kan serveras i både mindre och större krustader eller i en vol-au-vent (smördegsform).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i fina tärningar. Smält smöret i en kastrull, när det fräser skall mjölet vispas ner. Låt det svälla ett tag under ständig omrörning. Pytsa sedan på med buljongen, rör hela tiden och låt sjuda några minuter. Det skall vara som en fastare sås.
  2. Häll i kyckling och champinjoner och låt sjuda i 10 minuter. Rör då och då. Hit kan rätten förberedas.
  3. Sätt kastrullen på värmen igen när det är dags för servering. Häll crème fraiche i kycklingröran och smaka av med salt och peppar. Antingen har man dill i såsen eller strör den över krustaderna. Klicka i lite av röran i krustaderna alldeles innan de skall serveras annars blir de mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.