Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minimorötter med vitt vin och oregano

 
Minimorötter med vitt vin och oregano Minimorötter med vitt vin och oregano
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är gott till: Grillad halloumi, chorizo, kycklingklubba, fläskkarré...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba morötter, större skalas och delas på längden. Skala 1 vitlöksklyfta och krossa den lätt.
  2. Lägg morötter, vitlök, några oreganokvistar, en klick smör, flingsalt och peppar på ett rejält ark dubbelvikt ugnsfolie.
  3. Vik ihop till en påse med dubbla veck på sidorna. Häll på vitt vin och förslut sista kanten noga. Lägg på grillen i 20–25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.