Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipajer på smördeg med pestokräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegott till buffén eller som ett tilltugg innan huvudrätten

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina smördegen om den är fryst och kavla eller rulla ut den. Skär eller stansa ut rundlar med ett glas, 10-12 cm i diameter.
  2. 2. Blanda samman philadelphiaosten, peston och yoghurten. Bred ut ett tjockt lager kräm på varje smördegsbotten. Ställ på en plåt med bakplåtspapper.
  3. 3. Halvera eller skär tomaterna i skivor och fördela dom på pajerna. Droppa över oljan och gratinera pajerna mitt i ugnen i ca. 20 minuter
  4. 4. Ta ut pajerna, finhacka basilikan och strö över före serveringen
  5. Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hubbex 23 mars 2009

    är dom lättgjorda?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.