Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipizzor

 
Skriv ut

Ett suveränt sätt att snabbt få ihop minipizzor.

Ingredienser

Instruktioner

1. Värm mjölken fingervarm (37°C). 2. Lös upp jäst i mjölken. 3. Tillsätt psylliumfröskal. 4. Låt svälla i 5 min. 5. Blanda kvarg, salt och mjöl, lite åt gången. 6. Tillsätt olja, blanda ihop till en jämn deg. 7. Låt degen jäsa i 30 min. 8. Baka ut i önskad storlek. 9. Bred på tomatsås och valfri topping. 10. Grädda ca 10-15 min i 250°C.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.