Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mint mockarutor

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Den här smälter i munnen på en. Om man är en riktig mint älskare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör socker och ägg pösigt, torra ingredienser blandas i hop. Smält smöret häll växelvis torra ingredienser, mjölk och smör. Sätt in i ugnen 15-20 minuter 175 grader. Rör ihop galsyren som en vanlig choklad glasyr. Låt kakan svalna före du sätter på glasyren, strö på Marianne crusch.
  2. Passar mycket bra till kaffe och baileys.
  3. Om man är glutenintolerant så går det bara ändra mjölet till gluten fri mjöl Enkelt...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.