Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchoklad maränger

(1 kommentar)  
Skriv ut

Kanon gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen 125 grader
  2. Vispa ihop äggvitor och socker i en stor skål. Ställ skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa marängen tjock.
  3. Ta bort kastrullen från vattenbadet och vispa tills marängen är riktigt tjock.
  4. Smält chokladen i vattenbad och rör ner i smeten med en gaffel.
  5. Klicka ut på en plåt med bakpapper och grädda i ca 1 timme. Marängerna ska vara lite sega i mitten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annigrund 23 januari 2010

    detta måste jag prova eftersom jag tycker om maränger och mintsmakertack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.