Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladbollar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Extra lyxiga bollar med en god mix av mint och mörk och vit choklad. Krossade polkagrisar ger knaprighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker med elvisp. Tillsätt kakao, havregryn och pepparmyntsolja. Blanda till en fast smet. Rulla smeten till 12 bollar. Ställ dem i kylen.
  2. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Stöt polkagrisarna i mortel och blanda dem med kokos. Doppa och rulla bollarna i choklad. Chokladen ska täcka, men det ska inte vara ett för tjockt lager. Använd händerna eller en sked.
  3. Rulla dem i polkagrisströsslet. Lägg på bakplåtspapper och låt stelna i kylen i ca 30 minuter. Förvara kallt och lufttätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.