Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla och goda muffins som jag bakat med min lilla dotter idag till våra gäster som kommer imorgon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175°C och ställ veckade muffinsformar på en plåt eller i en muffinsbricka.
  2. Mät upp mjöl, bakpulver och kakao i en bunke, blanda väl. Vispa smör och socker lätt och pösigt i en stor bunke, ca 5 min. Tillsätt så ett ägg i taget, vispa smeten jämn mellan varje ägg.
  3. Rör också i pepparmintoljan. Vänd i mjölblandningen på låg hastighet, omväxlande med mjölken, bara tills allt är nätt och jämnt blandat.
  4. Skeda upp i formarna och grädda 20 min mitt i ugnen. Kolla med sticka att en muffins är genombakt mitt i.
  5. Ta ut och ställ genast pappersformarna att kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.