Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladmuffins med Philadelphiatopping

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Härligt smarriga muffins till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör socker och ägg poröst. Klipp mintkakorna i bitar, blanda med filmjölken och häll i. Blanda i de torra ingredienserna och till sist det smälta margarinet.
  2. Kör färskostkrämen i matberedaren. (Kan frysas och tinar snabbt när man behöver den).
  3. Lägg muffinssmet i 16 formar, fortsätt med 1 tsk färskostkräm och avsluta med mer muffinssmet. Gräddas i 200°C ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.