Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladtårta

 
  • Serverar: 7-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med löstagbara kanter. Bryt chokladenoch smält med smöret. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjöl och blanda sedan samman med chokladsmeten Grädda ca 20 min.
  2. Glasyr: Blanda matfett, grädde och after eight i en kastrull, smält på svag värme. Låt blandningen kallna och bli tjockflytande. Bred över kakan och låt stå och stelna i kylen. Servera med skivad apelsin eller grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.