Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladtårta

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En läcker tårta som också passar som dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp vispgrädden i en kastrull och lägg i 30 st mintchokladplattor (spara resten till garnering) och låt dem smälta ner under omrörning. Låt svalna.
  2. Vispa sedan mintchokladgrädden pösigt.
  3. Skiva bananerna och lägg dem på en marängbotten. Lägg på hälften av mintchokladgrädden. Lägg därefter på den andra marängbotten och lägg sedan på resten av mintchokladgrädden och garnera med de sparade mintchokladplattorna och små myntakvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.