Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader
Smörj en form med löstagbar kant ca 25 cm i diameter.
Bryt chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med matfettet i en kastrull
på svag värme. Rör om då och då.
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjölet i äggsmeten. Tillsätt den smälta chokladblandningen och rör till en jämn smet. Häll smeten i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Kakan ska inte vara helt genomgräddad.
Låt kakan svalna något innan kanten på formen lossas. Låt kakan bli kall.
Blanda matfett,grädde och after eight till chokladglasyren i en kastrull. Smält på
svag värme under omrörning. Låt blandningen kallna och bli tjockflytande.
Bred glasyren jämnt över kakan och låt den stelna i kylskåp
Outstanding för chokladälskare......
Brutalt god Bättre än den bästa på ett konditori - promise!
Sååååå god :)