Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladtryffel

 
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 4 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mumsiga små rackare som går åt fortare än du hinner göra dem. På bilden har jag rullat dem i florsocker och Marianne Crunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen fint i en hushållsmixer.
  2. Koka upp grädde och honung och häll den över chokladen under mixning, tillsätt smör och mixa.
  3. Smaksätt med pepparmintessens efter smak, mixa.
  4. Häll över chokladen i en plastlåda med lock och låt den stelna i kyl, cirka 4 timmar.
  5. Rulla chokladen till kulor (tryfflar) och rulla dem i florsocker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.