Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintcrisp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt, lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält 1/3 del av chokladen i vattenbad och fin hacka resten.
  2. Ta av den smälta chokladen och häll ner resten av chokladen, smaksätt med pepparmyntsolja.
  3. Låt chokladen svalna helt men rör om då och då tills den börjar tjockna (då blir det spår efter skeden)
  4. Vänd i branflakes och riven mandelmassa. Rör bara så att chokladen sprids jämt över flingorna. Klicka ut på bakplåtspapper eller i småformar och låt stelna i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • publikhav 26 april 2012

    Herrejisses så goda! Och smidiga att göra. Utseendet blev väll sådär, men en klar favorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.