Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintglass

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman socker, gulor och mjölk i en kastrull. Sjud på mycket svag värme under vispning tills krämen tjocknar. Låt svalna. Vispa grädden. Blanda äggkrämen med grädde, pepparmintsdroppar och karamellfärg. Häll i en 1 litersform. Frys iminst 4 timmar.Skala kiwin och kör den med vinet till en sås i mixer. Smaka av med socker.Doppa formen i hett vatten och stjälp upp på serveringsfat.Servera med kiwisåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.