Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintkulor

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergoda mintkulor till jul!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan. Blanda sedan mandelmassa, florsocker, pepparmyntsolja och äggvitan till en deg. Blanda väl, så att det inte blir klumpar i degen.
  2. Rulla sedan små kulor av degen och doppa i smält mörk blockchoklad. Lägg dem på aluminiumfolie eller bakplåtspapper och sätt in i kylen.
  3. Förvarar du dem i plastburkar kan de hålla sig upp till en månad.
  4. Det blir ca 50 st kulor beroende på hur stora du gör dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.