Glöm trådprovet och svåra smetar som ska kokas! Här är världens lättaste recept.
Instruktioner
- Vispa äggvitorna lite.
Rör i drygt hälften av sockret. Droppa i pepparmyntoljan och smaka av tills du är nöjd med mintstyrkan.
- Rör ner resten av sockret och blanda tills degen rullar runt som en boll i blandskålen, men är lite kladdig på ytan.
- Rulla till små kulor och platta ut dem till enkronestora pastiller, tryck fast nonstop direkt innan det torkat.
Lägg på smörpapper och låt torka i ett par timmar eller över natten, gärna på ett varmt ställe.
- Smält choklad i vattenbad och lägg en klick mitt på varje kyss, om du inte använt nonstop.
- Låt stelna på svalt ställe. Förvara svalt med smörpapper mellan lagren om du har smält choklad på kyssarna.
- Variera så här:
Vita mintkyssar med en gul nonstop ovanpå så får du fina små stekta ägg.
- Färga i olika färger och lägg olika sorters choklad ovanpå,
eller olikfärgade nonstop så blir de härligt färgglada.
Publicerat den
5 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar