Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintkyssar

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

ännu ett recept...

Ingredienser

Instruktioner

Blanda florsocker, vatten och ättiksprit i en kastrull. Koka upp och låt sockerlagen nå 115 grader, använd gärna en hushållstermometer. Ta av kastrullen och häll över lagen i en skål. Låt svalna lite. Droppa i pepparmyntsoljan och rör om tills massan börjar bli tjockflytande. Klicka snabbt ut massan i ungefär 50 klickar på bakplåtspapper och låt stelna. Smält chokladen och droppa en prick på varje karamell när de stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.