Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintmuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergoda muffins med choklad! Det går också bra att göra kladdkaka av smeten. :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Smält smör och bryt ner chokladen. Låt den smälta och droppa i pepparmyntsoljan.
  3. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, salt och vaniljsocker i en 1-liters plastpåse (så blir det jämt blandat, och du slipper diska en skål) och blanda sedan ner i ägg och socker blandningen. Häll i chokladsmeten.
  4. Fyll muffinsformar och grädda ca 15 minuter i ugnen.
  5. Går lika bra att göra som kladdkaka.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ida85 25 november 2008

    Jag gjorde dem här muffinsarna idag ! Men hade choklad med mint i så slapp man ha pepparmyntsolja ! Blev sååå goda ! (:

  • annibell 7 februari 2009

    underbart goda muffins men jag tog marabous mintchoklad 200g och gjorde dubbel sats. och hoppade över pepparmintsoljan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.