Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintmuffins

 
Skriv ut

Muffinsarna som fylls med mintchokladen After Eight blir en härligt konfektliknande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugen på 225 grader. Smält smöret, lägg i chokladen och låt den smälta. Vispa ägg och socker ljust och luftigt. Blanda de torra ingredienserna.
  2. Blanda först ner mjölblandningen i ägg smeten i små kakformar till lite mer än hälften. Bryt After Eight plattorna i bitar och lägg i formarna.
  3. Grädda mitt i ugnen 7-10 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.