Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintmuffins med ganache

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kladdiga muffins med mint och choklad. Toppad med lyxig ganache och vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret med chokladen. Blanda socker, mjöl, vaniljsocker och kakao i en skål. Rör i ägg och det smälta smöret. Fördela smeten i 12 muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna.
  3. Glasyr: Smält chokladen och smör till glasyren i en kastrull. Tillsätt grädde och blanda runt.
  4. Häll chokladen på de små kladdkakemuffinsen. Ställ dem svalt för att stelna. Garnera med flagad vit choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.