Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minttoppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

En prisbelönt kaka med mintchoklad. Mysigt och gott till glöggen på adventkvällarna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, matfett och de båda mjölsorterna. Rulla degen till små bollar och lägg dem på smord eller bakplåtspappersklädd plåt. Gör en liten fördjupning i kakans mitt.
  2. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kakorna kallna på plåten.
  3. Smält blockchokladen i vattenbad eller mikrovågsugn (full effekt, max 800 W, 30-60 sekunder). Droppa i pepparmyntsoljan. Fyll fördjupningen i kakan med mintchokladen. Låt dem stelna.
  4. Förvara i kakburk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AnnaMoonshadow 13 augusti 2009

    Jag älskar dessa! kan äta hur många som helst :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.