Den här pajer gör sitt eget skal under gräddningen i ugnen. En smet som blir till ett tunt pajskal, krämig vanilj custard puddingaktig och en knaprig, knackig smörig toppen. Den här pajen är så enkelt att göra och så fantastiskt god. Den "omöjliga" kokospajen. Det är så sant. Det är omöjligt att misslyckas baka den eller misslyckas som värd om du skulle servera till dina gäster. Att jag bakade den två gånger inom loppet av 6 timmar säger en del.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hur stor pajform?
Hur stor pajform? Hittade storlek 20-24 cm när jag googlade dig!Ska genast prova att göra pajen.
Pinglan52 har kompletterat receptet med mått på pajformen. 22- 24 cm ska det vara.