Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjöd

 
Skriv ut

Jättegott till fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet och slå över de andra ingredienserna i ett krus eller liknande behållare. Låt stå i tre till fyra dagar.
  2. Sila bort citronen och humlen, rör ned jästen. Förvara i en dunk. Tillsätt lite russin. Låt stå svalt i minst en vecka.
  3. Sila bort russinen.
  4. OBS!! Mjöd håller inte hur länge som helst så drick upp allt inom två till tre månader, annars kan mjödet ha surnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.