Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölk- och äggfri choklad- och banankaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en kransform och bröa den med havregryn. Blanda de torra ingredienserna (mjöl, havregryn, socker, bakpulver, kakao och vaniljsocker). Smula ner margarinet i skålen. Mosa bananerna och blanda ner dem. Häll i mjölken och rör till en slät smet.
  2. Häll kaksmeten i formen och grädda kakan i 200 grader i cirka 35 minuter.
  3. Förvara kakan i kylskåpet när den har svalnat – den är godast efter att den fått stå en dag. Skär i skivor och servera med glass och bär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • curszula 6 mars 2011

    Den är jättegod, smakar lite bäskt, men väldigt lite, med lite Oatly vaniljkräm mixad med kakao är det finemang! Rekomenderar, mkt god kaka och saftig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.