Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladgrottor med pinjenötter

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Mjölkchoklad och pinjenötter är en härlig vaiant på de klassiska hallongrottorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör smör och socker mjukt i en bunke. Blanda vetemjöl, marsánpulver och bakpulver i en skål. Tillsätt mjölblandningen och pinjenötterna till smör- och socker blandningen. Arbeta ihop alltsammans till en deg.
  3. Dela degen i 24 jämnstora bitar. Rulla och lägg dem i pappersformar. skär chokladen i grova bitar. Gör en grop med tummen i varje kaka och tryck i en chokladbit.
  4. Grädda kakorna i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.