Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladpannacotta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mmm - Mjölkchoklad- och pannacottaälskare se hit...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Koka upp mjölken och Milda tillsammans med sockret. Dra åt sidan och rör ner chokladen, vispa tills chokladen helt har smält. Rör ner de urpressade gelatinbladen.
  3. Häll pannacottan i portionsformar. Placera dem i kylskåp i minst 3–4 timmar.
  4. Koka upp vatten, socker, apelsinskal och stjälkar av mynta och låt sjuda i 5 minuter.
  5. Dra av kastrullen och lägg i tranbären. Låt lagen svalna.
  6. När pannacottan har stelnat och tranbären svalnat, garnera med tranbär, låt gärna lite av sockerlagen följa med.
  7. Garnera gärna med riven choklad och mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.