Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladpannacotta med hallonkaramell

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ännu otestat, det här numret av ICA-Kuriren har legat i gömmorna några månader! Men gott låter det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt 10 minuter. Koka upp grädde och choklad, dra kastrullen från värmen och vispa så att chokladen smälter. Krama ur gelatinet och vispa ut bladen i gräddchokladen. Häll upp i portionsglas eller skålar och ställ kallt 3 timmar.
  2. Häll sockret i en kastrull och när det har smält och börjar bli gyllenbrunt häller du i hallon och vatten. Koka försiktigt så att sockret löser sig. Låt kallna. Sila bort kärnorna om du vill.
  3. Toppa pannacottan med hallonkaramellen och ev ett par vackra hela hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.