Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladtryffel med julsmaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hittade på den idag och den blev jättegod..prova gärna och recensera till mig =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg en skål i vattenbad på spisen. Dela chokladen i rutor och lägg i. Lägg även i smöret och låt det smälta med. När allt är smält så rör det smidigt och häll i grädden kanelen och apelsinskalet.
  2. Slutligen veva i de malda valnötterna.
  3. Låt stå svalt en stund sen skeda i det i formarna eller använd sprits....
  4. Till sist pudra över kanel/kakao
  5. Jag fryser sedan in dem och tar fram till julfika och julhelgen tänk bara på att tina upp det sakta i kylen minst några timmar eller dagen innan. ;)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • publikhav 2 november 2011

    Åh det här lät perfekt att göra till jul! Det ska testat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.