Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfri Fläskpannkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smakar minst lika bra som en "vanlig" fläskpannkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader Blanda de torra ingredienserna Rör i havremjölken i omgångar, glöm inte att skaka mjölken först Vispa ner äggen
  2. Ta bort svålen från sidfläsket och tärna det Bryn fläsket i stekpanna Smörj en långpanna Häll i smeten, häll i fläsket.
  3. Ställ in pannkakan i ugnen på högsta falsen i 5 minuter Flytta ner långpannan till lägsta falsen i 30-35 minuter
  4. Servera med lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MalinJ 26 augusti 2008

    Den enda skillnaden är att jag slipper göra två olika till familjen. Alla tycker om den mjölkfria!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.