Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk honungskola

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mjölkfri choklad- och honungskola

Ingredienser

Instruktioner

Smörj ett bakplåtspapper och lägg i en liten långpanna. Häll honung och socker i en tjockbottnad kastrull och låt det smälta på mycket svag värme. Lyft kastrullen från värmen. Vispa äggvitan till styvt skum och rör ner den försiktigt i kastrullen. Tillsätt de övriga ingredienserna och sätt tillbaka kastrullen på svag värme. Låt koka sakta i 45 minuter. När massan hänger ihop och verkar lite seg är den färdig. Häll smeten i långpannan. Låt smeten stelna innan du skär den i bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.