Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kaka med blockchoklad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Recept på mjuka kakor kan man aldrig få för många av.... Denna kaka bör skäras med vass kniv för att få vackra skivor

Ingredienser

Instruktioner

1. Vispa ägg och socker pösigt 2. Blanda olja och mjolk. 3. Blanda alla torra ingredienser 4. Hacka blockchokladen grovt. 5. Häll lite av olja-mjölken i en skål, tillsätt lite mjölblandning under omrörning. Därefter åter lite olja-mjölk, lite mjöl o.s.v. OBS! Vispa inte. 6. Tillsätt sedan den vispade äggmassan och rör ner blockchokladen. 7. Häll smeten i smord och bröad form och grädda kakan ca 35 min i 180*

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.