Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kaka med gräddad glasyr

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En lättbakad kaka till kaffet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Rör ned smöret och grädden (eller mjölken). Blanda ned mjölet och bakpulvret. Häll smeten i en smord och bröad form.
  2. Grädda kakan 200 grader i cirka 30 minuter tills den släpper kanterna.
  3. Tag ut kakan från ugnen och bred på glasyren.Ställ in kakan i ugnen igen och låt den stå tills ytan ser lite torrare ut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.