Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk knäck

(3 kommentarer)  
Skriv ut

God knäck som smälter i munnen. Har fått receptet av min mormor. (1 kkp = 1 3/4 dl)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde, socker och kakao. Låt det koka på svag värme i ca 20 min. Tillsätt margarin och sirap och låt det koka ytterligare 2-3 min.
  2. Häll knäcken i formar. Om den stelnar medan den hälls i formarna är det bara att värma upp den lite så att den blir lös igen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • jessica890916 2 november 2008

    Asså jag förstår inte hur måttet kaffe kopp `är? Tänk om jag har en kaffe kopp på 1x1 m, eller omk jag har en på 5cmx5cm, alla kaffe kopparna är ju inte den samma. Tack för svar

  • cherrie60 12 december 2008

    Ta dl då istället för det är alltid samma :)

  • Lena22 21 december 2009

    Antar att du menar att man skall tillsätta Sirap o Margarinet efter kokningen? Det står socker på 2 ställen o inget om sirapen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.