Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk körsbärskaka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Till denna mjukiskaka smakar det gott med vanilj glass eller vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Smörj och bröa en kakform, 2 liters.
  3. Rör smör och socker vitt och smidigt. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det.
  4. Hacka chokladen och mandeln fint och vänd ner i smeten. Häll smeten i formen och fördela körsbären över. De ska sjunka ner i smeten.
  5. Grädda i en timme. Låt svalna och njut den skuren i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.