Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kokoskaka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Bl a min mamma älskade den här...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop smör och socker. Tillsätt 1 ägg i taget. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda i. Rör i mjölken och det kokande vattnet sist.
  2. Grädda i 175 grader ca 35 minuter. Blanda ihop glasyren och bred på då kakan är varm.
  3. Förvaras med fördel i kylen då den kallnat, har lång hållbarhet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.