Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk LCHF-chokladkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En saftig chokladkaka, bakad både utan socker och mjöl! Dessutom är den hur god som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser (inklusive grovhackad choklad) med äggulorna och blanda sedan med det smälta smöret. Vispa äggvitor och vispgrädde var för sig med elvisp. Vispgrädden ska vispas så att den får en riktikgt tjock konsistens. Rör försiktigt ner grädde och äggvitor i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 35 minuter. Börjar kakan få för mycket färg, sänk värmen till 150 grader och låt kakan stå kvar lite längre tills den blir helt fast.
  2. Servera gärna med vispad grädde!
  3. För mer recept ta en sväng förbi http://bakasockerfritt.blogg.se/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.