Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk Mandelkaka - sockerfri

 
Skriv ut

Även en diabetiker kan vilja unna sig en god kaka ibland

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla, skala och mal mandeln. Rör smör och socker vitt och poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda därefter ner de torra ingredienserna. Rör försiktigt smeten slät.
  2. Häll alltsammans i en sockerkaksform som är smörad och bröad med den flagade mandeln. Grädda ca 45 minuter.
  3. Ugn: 175'

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.