Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk morotspepparkaka

 
Skriv ut

Kan bara säga baka och smaka :) Verkligen en god och hållbar kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en avlång form.
  2. Vispa ägg och socker fluffigt. Häll i oljan och vispa ytterligare en liten stund.
  3. Blanda alla torra ingredienser. Vänd ner morötter och mjölblandningen i äggsmeten.
  4. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 45 min.
  5. Låt kakan svalna något och stjälp upp den ur formen.
  6. Blanda crème fraiche, florsocker och färskost. Bred toppingen över kakan och strö över hackade valnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.