Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk Nougat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

sjukt gott....

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 160 grader. Skålla mandeln. Lägg mandel, nötter och socker i en eldfast form och ställ in i ugnen. Låt stå tills det är gyllenbrunt och rör då och då. Låt svalna i rumstemperatur i 5 minuter.
  2. 2. Hacka chokladen och blanda med nöt-mandel-sockerblandningen i en mixer. Mixa någon minut. Häll massan i en form med plastfilm i botten. Kyl den och skär sedan i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 3 december 2010

    Jag måste ha gjort något fel, det blev ingen deg och smakade inte alls särkilt gott, tyvärr:-(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.