Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en rund eller avlång form ca 2 liter. Rör margarin och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Rör kraftigt. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Rör ner dem växelvis med créme fraiche och lingonsylt. Häll smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Ta ut kakan och låt den stå ca 5 min innan den stjälps upp. Låt kakan kallna övertäckt med formen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Aloe 16 december 2008

    Jätte-god!!! Istället för de olika kryddorna använde jag en påse pepparkaksryddor o det funkade väldigt bra.

  • Born61 4 november 2009

    Idag blev det julstämning i vårt kök! Härliga dofter och underbara smaker! Tack för ett mycket gott recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.