Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka

 
  • Serverar: 7-9 portioner
Skriv ut

Mammas recept, om ni vill kan ni ha i lingonsylt, men jag brukar strunta i det då jag inte gillar det i kakan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör socker och ägg pösigt. Blanda i resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
  2. Häll i en avlång, smörad och bröad, form, den ska rymma ungefär 1,5 liter.
  3. Grädda kakan i 200 grader i ca 30 min.
  4. Kakan kan falla ihop sen när den är gräddad, men det gör inget, den smakar gott ändå. Riktigt gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.