Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk Pepparkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel att göra och är jättegod, dessutom blir det två kakor.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen och sockret poröst. Vispa ner filmjölken. Blanda bikarbonat och kryddor med mjölet och rör ner i smeten. Rör inte mer än att allt precis blandat. Grädda i två smorda och bröade formar. Täck eventuellt med aluminiumfolie mot slutet om de verkar bli mörka. 175 grader 60 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jamaica 19 april 2009

    Åhh vilken god smet..:) Måste bli en helt en underbar kaka! Den står i ugnen nu så jag skriver när jag smakat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.