Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Så god att man smälter. Tips! Väldigt gott med lingongrädde till. Vanlig grädde och så har man lingonsylt i. Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

Smöra och bröa en 1 ½ - litersform väl. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt smör och mjölken. Blanda vetemjöl, kryddor och bikarbonat och rör ner det i smeten. Grädda kakan i 175 grader i 50-60 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • UllaC 11 februari 2011

    Jättegod pepparkaka!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.