Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka utan ägg

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En god lätt kaka utan ägg för alla allergiker

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Blanda vetemjöl, bakpulver, socker och kryddor i en bunke. Rör ner gräddfil och det smälta smöret och blanda till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad form som rymmer ca två liter och grädda kakan i 45 - 50 minuter, den ska vara torr vid stickprov och börja släppa lite från kanten. Låt kakan svalna något i formen innan uppstjälpning på fat

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.