Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk vaniljkaka/ Vanilj Gurra

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett otroligt lätt, egen på hittat recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en avlång form på ca 1 1/4 liter med margarin och cocos.
  2. Börja med att hacka nötterna. Vispa sedan matfettet och sockret poröst med en elvisp. Tillsätt ett ägg i sänder under omrörning. Häll i resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
  3. Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 50 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.